Вести | Спорт у Војсци
19.05.2011

Завршено спортско првенство Команде за обуку


Спортско првенство Команде за обуку затворено је јуче у касарни „Аеродором“ у Сомбору. Екипни и свеукупни победник првенства је екипа Центра за обуку везе, информатике и електронских дејстава из Горњег Милановца.

Након петодневних такмичења у војном вишебоју, стрељаштву, оријентирингу, атлетици, џудоу одбојци и футсалу, места на победничком постољу заузеле су и екипе Центра за обуку Копнене војске из Пожаревца и Првог центра за обуку из Сомбора.

Честитајући победницима на витешкој борби и спортском надметању, али и показаном јединству екипа и фер плеју, командант Команде за обуку, генерал-потпуковник Александар Живковић, похвалио је напоре домаћина првенства, Првог центра за обуку, да спортистима обезбеди максималне услове за такмичење.

-Од најбољих спортиста наше Команде очекујем да ће нас достојно репрезентовати на предстојећем Спортском првенству Војске Србије, а дужну захвалност указујем и цивилним структурама Сомбора и Апатина, који су следећи своју традицију гостопримства, и ово такмичење учинили незаборавним за представнике Команде за обуку, рекао је генерал Живковић, из чијих руку су, у присуству бројних старешина Команде за обуку и представника општина Западнобачког управног округа, пехаре и дипломе примиле и најбоље екипе Четвртог спортског првенства Команде за обуку Војске Србије.

 
Email