Вести
30.12.2009

ЧЕСТИТКE ПОВОДОМ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА


Поводом новогодишњих и божићних празника, припадницима Војске Србије честитке су упутили:  

 

МИНИСТАР ОДБРАНЕ

Поводом новогодишњих и божићних празника свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије упућујем срдачне честитке.

У протеклој години, и поред неповољних услова изазваних глобалном економском кризом, остварили смо значајне резултате у реформи система  одбране и његовој афирмацији у земљи и на међународном плану.

Уверен сам да ћемо и у години која нам долази, са истим еланом и одговорношћу наставити реформски процес, завршити реорганизацију Министарства одбране и професионализацију Војске Србије и изградити систем одбране који ће моћи успешно да одговори на све изазове безбедности наше земље и буде партнер демократским снагама у очувању мира у свету.

Честитајући вам празник, желим вам успехе у раду и да радост празничног весеља поделите у здрављу и срећи са својим најближима. Живела Србија!    

 

 

НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

Поводом новогодишњих и божићних празника свим припадницима Војске Србије упућујем срдачне честитке.

Година иза нас била је пуна изазова, али смо у складу са могућностима успешно одговорили на све задатке.

У наредном периоду наставићемо са започетим процесом трансформације, пре свега у делу који се односи на професионализацију Војске Србије, обуку и оспособљавање команди, јединица и установа у складу са дефинисаним стандардима.

Уверен сам да ћемо у наредној години успети да реализујемо планиране задатке и испунимо обавезе које нам предстоје. Честитајући предстојеће празнике, вама и вашим породицама желим пуно здравља, успеха и среће.     

Email