Вести
03.02.2011

Отворен Центар за самостално учење енглеског језика


На аеродрому Батајница данас је отворен савремени Центар за самостално учење енглеског језика. Мултимедијални кабинет опремљен је савременом компјутерском, дигиталном видео опремом и најсавременијим софтверима за учење Енглеског језика као и сталном интернет везом са могућношћу учења на даљину.

Свечаном отварању присуствовали су заступник помоћника министра одбране за људске ресурсе, бригадни генерал Слађан Ђорђевић, заменик команданта ВиПВО, бригадни генерал Срето Малиновић, начелник Управе за обуку и доктрину, бригадни генерал Јовица Драганић, као и војни изасланици земља донатора.

- Министарство одбране препознало је значај и потребу учења Енглеског језика не само као неопходност већ и као питање одговорности, ефикасности и интероперабилности система одбране, рекао је генерал Ђорђевић и посебно се захвалио представницима земаља донатора на досадашњој сарадњи.

Пројекат оспособљавања припадника Министарства одбране и Војске Србије у области Енглеског језика (PELT) партнерски је пројекат Министарства одбране и земаља донатора - Велике Британије, Данске, Норвешке, Шведске и Холандије. У реализацији пројекта стручну и саветодавну функцију има Британски савет у Београду, Агенција за међународну језичку координацију и експерти за енглески језик.

 

Email