Вести
05.11.2012

Донација Центру за учење енглеског језика у Зајечару


Донација Центру за учење енглеског језика у ЗајечаруУ оквиру Програма оспособљавања и тестирања припадника Министарства одбране и Војске Србије у области енглеског језика, данас су изасланици одбрана САД, Велике Британије, Норвешке и Шведске посетили Центар за самостално учење енглеског језика у команди 31. пешадијског батаљона, у Зајечару.

Приликом посете, изасланик одбране САД пуковник Пол Броцен уручио је представницима Центра књиге, часописе, магазине и новине на енглеском језику.

Донирани материјал користиће се за методско-стручну припрему наставника енглеског језика за усвајање нових метода учења, ради ефикасније употребе Центра у реализацији полуинтензивних курсева енглеског језика.

Центар за самостално учење енглеског језика је мултимедијални кабинет са компјутерском, дигиталном видео и аудио опремом, најсавременијим софтверима за учење енглеског језика, библиотеком књига, као и сталном интернет конекцијом за посету сајтовима посебно дизајнираним за учење општег и војног енглеског језика.

Email