Вести
01.08.2010

ЧЕСТИТКE ПРИПАДНИЦИМА РОДА АВИЈАЦИЈЕ ПОВОДОМ 2. АВГУСТА – ДАНА РОДА


Поводом 2. августа – Дана рода авијације, свим припадницима рода честитам празник.

Професионализам и летачке способности које сте показали у извршавању задатака показатељ су ваше спремности за успешно супротстављање претњама по безбедност ваздушног простора наше земље и међународну сарадњу са партнерским ваздухопловствима у свету.

Заједнички напори које улажемо у осавремењавање и опремање Ваздухопловства као и стварање квалитетнијих услова за живот и рад ваздухопловних јединица, допринеће да останете и даље понос Војске и грађана Србије.

Желим вам пуно успеха у извршавању задатака.

МИНИСТАР ОДБРАНЕ
Драган Шутановац

 

Поводом 2. августа - Дана рода авијације свим припадницима упућујем срдачне честитке.

Високим нивоом стручности, одговорности и професионалности припадника рода авијације и поред отежаних објективних околности, успели сте да одржите ниво оперативних способности.

Улажући напор на побољшању услова за оспособљавање младог кадра за извршавање наменских задатака, увођењем у оперативну употребу нових ваздухоплова, као и извршавајући задатке на осавремењивању и модернизацији сложене борбене технике, дајете значајан допринос побољшању укупног нивоа оперативних способности, како рода авијације, тако и Ваздухопловства и противваздухопловне одбране у целини.

Уз жељу да и у наредном периоду успешно извршавате постављене мисије и задатке, честитам вам празник.

НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милоје Милетић

Email