Вести
15.11.2011

Честитке поводом Дана Копнене војске


Честитка председника Републике Бориса Тадића поводом Дана Копнене војске

Поводом 16. новембра - Дана Копнене војске свим припадницима вида упућујем срдачне честитке.
У протеклом периоду дали сте пун допринос очувању мира и стабилности у земљи и допринели јачању угледа Републике Србије и њене војске.

Извршавајући задатке у Копненој зони безбедности, помажући грађанима Србије у тешким ситуацијама, као и запаженим учешћем на међународним вежбама, показали сте висок степен професионализма и оспособљености.

Уверен сам да ћете и даље одговорно извршавати додељене мисије и задатке и радити на јачању оперативне способности јединица Копнене војске и Војске Србије у целини.

Уз жељу да и у наредном периоду успешно извршавате постављене задатке, честитам вам празник.Честитка министра одбране поводом Дана Копнене војске

Поводом 16. новембра – Дана Копнене војске, свим припадницима вида упућујем срдачне честитке.

У протеклој години, одговорним извршавањем обавеза и задатака остварили сте један од најзначајнијих циљева реформе система одбране. Професионализовали сте ваше саставе и изградили модерно организован и ефикасан вид наше војске, који је постао кључни фактор оперативних способности Војске Србије за извршавање мисија и задатака.

Учешћем на бројним међународним вежбама и другим активностима у земљи и свету и професионалним извршавањем задатака у Копненој зони безбедности достојно сте представљали Војску Србије и допринели ширењу њеног угледа, јачању поверења и изградњи партнерских односа са страним оружаним снагама.

Честитајући вам празник, уверен сам да ћете и даље професионално извршавати своје задатке и доприносити изградњи модерне Војске Србије, која ће како и до сада бити чинилац поверења, стабилности и безбедности у земљи и региону.

Желим вам успехе у раду и извршавању задатака.Честитка начелника Генералштаба припадницима Копнене војске, поводом 16. новембра -  Дана вида


Припадницима Копнене војске упућујем срдачне честитке поводом 16. новембра – Дана вида.

Као припадници најбројнијег вида Војске Србије, својом стручношћу и савесним извршавањем задатака, пружате велики допринос успесима које постиже Војска Србије у реформским процесима.

Реализујући задатке у Копненој зони безбедности допринели сте безбедности и стабилности у овом делу Републике Србије.

Сигуран сам да ћете и даље неговати врхунски професионализам ваших јединица и постизати запажене успехе у раду.

Email