Godišnjice smrti...

Godišnjice smrti Mišića, Bojovića i Šturma

20.01.2018 | Aktivnosti NGŠ Polaganjem venaca i cveća danas su na Novom groblju u Beogradu obeležene godišnjice smrti vojvoda Živojina Mišića i Petra Bojovića i armijskog generala Pavla Jurišića Šturma.
Generacija Živojina...

Generacija Živojina Mišića izborila pravo za nas da odlučujemo sami o sebi

15.07.2017 | Kultura i tradicija Ministar odbrane Aleksandar Vulin otvarajući manifestaciju „Mišićevi dani“ u Mionici rekao je da je generacija Živojina Mišića za nas izborila pravo da odlučujemo sami o sebi.
Obeležena...

Obeležena godišnjica smrti srpskih vojskovođa

20.01.2017 | Kultura i tradicija Polaganjem venaca na grobove vojvoda Živojina Mišića i Petra Bojovića, i armijskog generala Pavla Jurišića Šturma danas je obeležena godišnjice smrti heroja Prvog svetskog rata.
Venci na grobove...

Venci na grobove vojskovođa

20.01.2016 | Kultura i tradicija Uz državne i vojne počasti danas su polaganjem venaca na Novom groblju obeležene godišnjice smrti vojvode Živojina Mišića, armijskog generala Pavla Jurišića-Šturma kao i vojvode Petra Bojovića.
Delegacija MO i VS...

Delegacija MO i VS položila venac na spomenik vojvodi Mišiću

20.07.2014 | Civilno-vojna saradnja Povodom obeležavanja stogodišnjice Velikog rata i pobede u Kolubarskoj bici, delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije položila je venac na spomenik vojvodi Živojinu Mišiću u Mionici, koja rođendan slavnog srpskog vojskovođe obeležava kao Dan opštine.
General Diković...

General Diković odao počast srpskim vojskovođama

20.01.2014 | Aktuelnosti Polaganjem venaca, danas je na Novom groblju u Beogradu, delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koju je predvodio načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, odala počast slavnim srpskim vojvodama Živojinu Mišiću i Petru Bojoviću i armijskom generalu Pavlu Jurišiću Šturmu povodom godišnjica njihove smrti.
Obeležene...

Obeležene godišnjice smrti vojvoda Mišića i Bojovića i generala Šturma

20.01.2009 | Kultura i tradicija Povodom obeležavanja godišnjica smrti vojvoda Živojina Mišića i Petra Bojovića, kao i armijskog generala Pavla Jurišića Šturma, danas su položeni venci na njihove grobove na Novom groblju u Beogradu.