Specijalna brigada i...

Specijalna brigada i Vojna gimnazija obeležile Savindan

27.01.2019 | Kultura i tradicija Pripadnici Specijalne brigade danas su obeležili krsnu slavu te brigade u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu, a Vojna gimnazija svečano je obeležila svoju slavu Svetog Savu u školi na Topčideru.
Uspeh sportista...

Uspeh sportista Vojske Srbije na Beogradskom maratonu

21.04.2018 | Sport u Vojsci U takmičarskom delu 31. Beogradskog maratona nastupilo je 190 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a najuspešniji u domaćoj konkurenciji bili su potpukovnik Nenad Milosavljević i poručnik Nevena Jovanović.
Vojna gimnazija na...

Vojna gimnazija na ponos Beograda i Srbije

12.02.2018 | Aktuelnosti Predsednica Vlade Ana Brnabić je obišla danas internat Vojne gimnazije, gde počinju radovi na renoviranju soba, zajedničkih prostorija, toaleta, čitaonice i biblioteke.
General Diković...

General Diković posetio Sajam knjiga

25.10.2017 | Aktivnosti NGŠ Trećeg dana 62. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković posetio je štand Ministarstva odbrane i Medija centra „Odbrana“.
Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u Smederevskoj Palanci

23.09.2016 | Civilno-vojna saradnja U kasarni „General Živko Pavlović” u Smederevskoj palanci danas je, u organizaciji Centralne logističke baze, održana akcija „Otvoreni dan”.