Pripreme pilota za...

Pripreme pilota za gađanje na poligonu „Šabla“

08.06.2019 | Obuka Na aerodrom „Graf Ignatijevo“ u blizini bugarskog grada Plovdiva, u toku su pripreme pripadnika Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije za zajedničko gađanje ciljeva u vazdušnom prostoru koje će sa kolegama iz Bugarske armije izvesti na poligonu „Šabla“.
Peto zajedničko...

Peto zajedničko gađanje ciljeva u vazdušnom prostoru „Šabla 2019“

05.06.2019 | Obuka Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na poligonu „Šabla“ u Republici Bugarskoj od 4. do 14. juna izvešće zajedničko gađanje ciljeva u vazdušnom prostoru sa pripadnicima oružanih snaga te zemlje.
AERO-MITING BEOGRAD...

AERO-MITING BEOGRAD AIR SHOW 2008

20.10.2008 | Aktuelnosti Aero-miting „Beograd Air Show 2008“ održan je juče iznad Ušća. Organizator, Vazduhoplovno društvo „Sveti Arhangel Gavrilo“ u saradnji sa Vojskom Srbije, posvetili su aeromiting potpukovniku pilotu Ištvanu Kanasu, koji je nedavno stradao u udesu aviona G-4, tokom uvežbavanja letačkih mogućnosti aviona za „Beograd Air Show 2008“.
DELEGACIJA LAKE...

DELEGACIJA LAKE AVIJACIJE KOV FRANCUSKE U POSETI V I PVO

09.10.2008 | Međunarodna saradnja Delegacija Lake avijacije Kopnene vojske Francuske, koja se nalazi u četvorodnevnoj uzvratnoj poseti Vazduhoplovstvu i protivvazduhoplovnoj odbrani Vojske Srbije, posetila je danas aerodorom Batajnica. Goste iz Francuske primio je i pozdravio zamenik komandanta ViPVO Vojske Srbije brigadni general Nebojša Đukanović.