Вести
23.12.2010

ЧЕСТИТКЕ ПРИПАДНИЦИМА ВАЗДУХОПЛОВСТВА И ПВО ПОВОДОМ 24.ДЕЦЕМБРА – ДАНА ВИДА


Свим припадницима Ваздухопловства и противваздухопловне одбране честитам 24. децембар - Дан Вида.

Високим моралним и стручним квалитетима и професионалним извршавањем задатака контроле и заштите суверенитета ваздушног простора Републике Србије, изграђујете савремен вид Војске и пружате пуну подршку јачању мира, безбедности и стабилизације како у региону, тако и шире на европском плану. Учешћем у међународним мултинационалним вежбама подигли сте ниво обуке и оперативне способности и значајно допринели афирмацији свога вида и Војске у целини.

Уверен сам да ћете и даље радити на стручном оспособљавању својих припадника, остваривати запажене резултате и допринети повећању оперативне и функционалне способности Војске Србије.

ПРЕДСЕДНИК
Борис Тадић

 

Поводом 24. децембра - Дана Ваздухопловства и противваздухопловне одбране, свим припадницима вида честитам празник.

Одговорним и квалитетним извршавањем најсложенијих задатака показали сте висок степен професионализма и спремност да се супротставите свим претњама безбедности ваздушног простора наше земље.

Успешним учешћем на међународним ваздухопловним манифестацијама дали сте допринос афирмацији Војске Србије у свету, унапређењу сарадње са партнерским и пријатељским земљама и јачању међусобног поверења.

Уверен сам да ће напори које заједно улажемо на осавремењавању обуке и модернизацији средстава обезбедити потребан ниво оперативних способности овог елитног вида наше Војске, како би у наредном периоду био гарант безбедности нашег неба и партнер у очувању безбедности ваздушног простора у региону.

Желим вам успех у даљем раду.

МИНИСТАР ОДБРАНЕ
Драган Шутановац

 

Поводом 24. децембра - Дана Ваздухопловства и противваздухопловне одбране, припадницима вида упућујем срдачне честитке.

Реализујући постављене задатке, потврдили сте високе стручне и професионалне квалитете.

Учешћем на међународним вежбама, подигли сте степен обучености и дали допринос афирмацији, како вида, тако и Војске Србије.

Уверен да ћете и у наредном периоду професионално извршавати наменске задатке и развијати оперативну способност, честитам вам празник.

НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милоје Милетић

Email