Вести | Спорт у Војсци
16.05.2011

Спортско првенство Команде за обуку


Спортско првенство Команде за обуку почело је у суботу, у касарни „Аеродром“ у Сомбору. На превенству, које је отворио командант Команде за обуку, генерал-потпуковник Александар Живковић, учествује осам екипа - из Београда, Горњег Милановца, Ваљева, Крушевца, Сомбора, Лесковца, Панчева и Пожаревца. Отварању је присуствовала и начелница Западнобачког управног округа, госпођа Лилјана Соколова-Ђокић.

Отварајући првенство, генерал Живковић пожелео је такмичарима спортску срећу и одличне резултате. Он је подсетио да ће на основу резултата остварених на овом такмичењу бити формирана екипа Команде за обуку која ће учествовати на предстојећем спортском првенству Војске Србије.

Председник организационог одбора спортског првенства, помоћник команданта за операције, пуковник Маринко Павловић, изјавио је да је ово први пут да на спортском првенству учествују само професионални припадници Команде за обуку, те да се зато очекују много бољи резултати него претходних година.

Прве првенствене утакмице, у футсалу и одбојци, с трибина су пратиле најодговорније старешине Команде за обуку и команданти потчињених јединица.

Спортско првенство Команде за обуку завршава се у среду, 18. маја.

 

 

Email