Вести
09.06.2011

Отворена сезона на базену „Врежина“ код Ниша


Данас је свечано отворена купалишна сезона на Војнопливачком базену „Врежина“, уз присуство представника команде Копнене војске, Треће бригаде Копнене војске и локалне самоуправе града Ниша.

На дан отварања улаз за посетиоце био је по традицији слободан, док ће се од сутра карте продавати по цени од 120 динара за један дан и 1.200 динара за месец дана. Базен ће радити радним данима од 11-20 часова, а викендом и празничним данима од 10-20 часова.

Целокупан базенски комплекс налази се на десној обали Нишаве и захвата површину од 6 хектара, са објектима инфраструктуре попут великог и малог базена, амбуланте, купатила, гардеробе, спортског полигона и угоститељског блока.

Од ове године базен нуди и нове садржаје у виду одбојке на песку, терена за тенис и бадминтон. Узимајући у обзир објекте и терен, кристално чисту воду и ред који влада на базену, сигурно је да ће свим посетиоцима бити омогућено да се одморе, освеже, рекреирају и да на најбољи могући начин проведу топле летње дане, који нас, по свим најавама метеоролога, очекују ове године.

 
Email