Вести
18.05.2012

Завршено спортско првенство Специјалне бригаде


ПОГЛЕДАЈТЕ ФОТОГАЛЕРИЈУ

Завршено спортско првенство Специјалне бригадеКомандант Специјалне бригаде бригадни генерал Илија Тодоров затворио је данас у касарни „Растко Немањић“ у Панчеву спортско првенство Специјалне бригаде. Том приликом нагласио је да су припадници јединице још једном показали одличну кондицију, физичке способности, међуљудске односе, витешку борбу и фер-плеј који красе јединицу.

Током три такмичарска дана припадници Специјалне бригаде такмичили су се у дисциплинама: војни вишебој, стрељаштво, оријентиринг, атлетика, одбојка и футсал, на спортским полигонима и теренима у касарни „Растко Немањић“, на Аутоматизованом стрелишту „Орешац“, Спортском центру  „Јабука“ и базену Спортског центра „Младост“ у Панчеву.

Победник првенства у екипној конкуренцији је Батаљон за противтерористичка дејства, док је у појединачној конкуренцији војног вишебоја прво место заузео разводник Невен Селаковић из истог батаљона.

Након проглашења резултата, победницима у појединачним и екипним дисциплинама додељени су пехари, медаље и дипломе.

Командант Специјалне бригаде честитао је најбољим такмичарима, похвалио беспрекорну организацију и поставио задатак старешинама да физичка обука и даље буде у врху приоритета Специјалне бригаде.

Email