ВОЈСКА СРБИЈЕ

Начелник...

Начелник Генералштаба обишао Гарду и Управу за телекомуникације и информатику

02.10.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић обишао је данас Гарду Војске Србије и Управу за телекомуникације и информатику.
Пуковник...

Пуковник Ђоловић званично начелник Управе за телекомуникације и информатику

25.09.2018 | Актуелности У присуству начелника Генералштаба Војске Србије генерал-поптуковника Милана Мојсиловића, данас је на војној свечаности у касарни „Бањица“ у Београду пуковник Љубиша Ђоловић преузео дужност начелника Управе за телекомуникације и информатику (Ј-6).
Прослава...

Прослава Дана службе телекомуникација и Дана Бригаде везе

20.09.2018 | Култура и традиција Пригодним свечаностима у Управи за телекомуникације и информатику (Ј-6) Генералштаба Војске Србије и Бригади везе, у београдској касарни „Бањица“, данас је свечано обележен Дан службе телекомуникација и Дан Бригаде везе – 20. септембар.
Пријем...

Пријем поводом Дана службе телекомуникација

19.09.2018 | Култура и традиција У сусрет Дану службе телекомуникација, начелник Управе за обавештајно-извиђачке послове генерал-мајор Илија Тодоров примио је данас, у београдској касарни „Бањица 2“, делегацију те службе.
Пријем...

Пријем најмлађих потпоручника у јединицама Војске Србије

10.09.2018 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су организовани cвечани пријеми за најмлађе официре Војске Србије, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.
Примопредаја...

Примопредаја дужности у Управи за телекомуникације и информатику

10.09.2018 | Актуелности Начелник Одељења за телекомуникационо-информатичко обезбеђење пуковник Влатко Курај предао је данас дужност пуковнику Милету Витезовићу.
Почела...

Почела вежба Сајбер Тесла 2018

05.06.2018 | Обука У касарни „Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу јуче је почела петодневна командно-штабна вежба Војске Србије и Националне гарде Охаја Сајбер Тесла 2018, чија је тема одбрана телекомуникационо-информационог система од претњи из сајбер простора.
Свечаност...

Свечаност поводом Дана Центра за примењену математику и електронику

04.05.2018 | Култура и традиција У Центру за примењену математику и електронику (ЦПМЕ) у Кумодражу данас је обележен Дан Центра, који се слави у спомен на 5. мај 1967. године, када је формиран 120. центар за израду шифара, чије традиције наставља ЦПМЕ.
Прослављен...

Прослављен Дан информатичке службе

21.02.2018 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику Генералштаба и Центру за командно информационе системе и информатичку подршку данас је свечано обележен Дан информатичке службе и Дан ЦКИСИП – 21. фебруар.
Генерал...

Генерал Диковић с делегацијом информатичке службе

20.02.2018 | Активности НГШ Поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примио је данас делегацију те службе коју је предводио пуковник Небојша Ђорђевић из Копнене војске.