ВОЈСКА СРБИЈЕ

Почела...

Почела вежба Сајбер Тесла 2018

05.06.2018 | Обука У касарни „Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу јуче је почела петодневна командно-штабна вежба Војске Србије и Националне гарде Охаја Сајбер Тесла 2018, чија је тема одбрана телекомуникационо-информационог система од претњи из сајбер простора.
Свечаност...

Свечаност поводом Дана Центра за примењену математику и електронику

04.05.2018 | Култура и традиција У Центру за примењену математику и електронику (ЦПМЕ) у Кумодражу данас је обележен Дан Центра, који се слави у спомен на 5. мај 1967. године, када је формиран 120. центар за израду шифара, чије традиције наставља ЦПМЕ.
Прослављен...

Прослављен Дан информатичке службе

21.02.2018 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику Генералштаба и Центру за командно информационе системе и информатичку подршку данас је свечано обележен Дан информатичке службе и Дан ЦКИСИП – 21. фебруар.
Генерал...

Генерал Диковић с делегацијом информатичке службе

20.02.2018 | Активности НГШ Поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примио је данас делегацију те службе коју је предводио пуковник Небојша Ђорђевић из Копнене војске.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом празника информатичке службе и ЦКИСИП-а

20.02.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитке поводом празника информатичке службе и Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку.
Прослава...

Прослава празника службе телекомуникација и Бригаде везе

20.09.2017 | Култура и традиција У касарни „Бањица“ у Београду данас је свечано обележен 20. септембар – Дан службе телекомуникација и Дан Бригаде везе.
Генерал...

Генерал Диковић с делегацијом службе телекомуникација

15.09.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас делегацију службе телекомуникација поводом 20. септембра – Дана те службе.
Вежба...

Вежба „Сајбер Тесла 2017“

14.09.2017 | Обука Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић присуствовали су извођењу вежбе Војске Србије и Националне гарде Охаја „Сајбер Тесла 2017“.
Најмлађи...

Најмлађи официри примљени у јединице Војске Србије

11.09.2017 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су примљени најмлађи официри ВС, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.
Предаја...

Предаја дужности начелника Управе за телекомуникације и информатику

27.06.2017 | Актуелности У присуству начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића данас је у касарни „Бањица“ бригадни генерал Предраг Симовић предао дужност начелника Управе за телекомуникације и информатику.