Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН у Централноафричкој Републици

20.05.2019 | Мултинационалне операције Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић присуствовали су данас свечаном испраћају деветог контингента Војске Србије у мисију Уједињених нација у Централноафричкој Републици (MINUSCA), у касарни „Бањица 2“ у Београду.
Дочек...

Дочек наших мировњака из Централноафричке Републике

14.09.2018 | Мултинационалне операције Припаднике седмог контингента Војске Србије лаке пољске болнице из мисије УН у Централноафричкој Републици (MINUSCA), у раним јутарњим часовима на аеродорому „Никола Тесла“, дочекао је генерал Љубиша Диковић.
Генерал...

Генерал Диковић са официрима који одлазе у мисије УН

13.09.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду са официрима који наредних дана одлазе на дужности војних посматрача и штабних официра у мировним операцијама Уједињених нација.
Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН у Централноафричкој Републици

30.08.2018 | Мултинационалне операције Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић присуствовали су данас у касарни „Бањица 2“ свечаном испраћају осмог контингента Војске Србије у мисију УН у Централноафричкој Републици.
Генерал...

Генерал Диковић са новим замеником команданта сектора Запад

26.03.2018 | Активности НГШ Генерал Љубиша Диковић примио је данас пуковника Бранка Мишића, који ће од следећег месеца бити ангажован у мисији УН у Централноафричкој Републици.
Дочек...

Дочек наших мировњака из Централноафричке Републике

28.02.2018 | Мултинационалне операције Припадници шестог контингента ВС, који су претходних шест месеци били ангажовани на медицинском збрињавању особља у мисији УН у Централноафричкој Републици (MINUSCA), стигли су ноћас у Београд.
Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН у ЦАР

13.02.2018 | Мултинационалне операције Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић су присуствовали испраћају контингента ВС у мисију УН у Централноафричкој Републици.
Нови тим ВС...

Нови тим ВС за медицинску евакуацију у Конгу

02.11.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас припаднике ВС који наредних дана одлазе у мировне операције Уједињених нација у Конгу и Централноафричкој Републици.
Гутереш...

Гутереш посетио српску војну болницу у Бангију

25.10.2017 | Мултинационалне операције Генерални секретар УН Антонио Гутереш који, поводом 24. октобра – Дана Уједињених нација, борави у посети мировним снагама у Централноафричкој Републици, јуче је обишао српску Војну болницу.
Начелник...

Начелник Генералштаба завршио посету нашим мировњацима у ЦАР

10.10.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са делегацијом, данас је завршио вишедневну посету нашим мировњацима ангажованим у мисијама УН и ЕУ у Централноафричкој Републици.