Sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju

Sreda, 7.4.2021 | Aktuelnosti
U kasarni „Topčider“ u Beogradu održana je sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju, kojom je rukovodio zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković.

Na skupu je razmatrano stanje bezbednosti u saobraćaju u Republici Srbiji i Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, usvojeni su zaključci i predložene mere za dalje unapređenje bezbednosti vojnih učesnika u saobraćaju i uručena tradicionalna priznanja za najbezbednije vozače u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

U kategoriji podoficira, za najbezbednijeg vozača je proglašen stariji vodnik prve klase Vladan Pantelić iz 5. bataljona vojne policije, u kategoriji profesionalnih vojnika — desetar Dragutin Majstorović iz 29. logističkog bataljona, dok je najbezbedniji vozač među civilnim licima Novak Luković, takođe iz 29. logističkog bataljona.

Priznanja najboljim vozačima u 2020. godini uručio je zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković, koji je i predsednik Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju.

Povezane vesti