Prijem profesionalnih vojnika u Specijalnu brigadu

Petak, 30.9.2016 | Aktuelnosti

Ministar odbrane Zoran Đorđevića doneo je odluku o popuni upražnjenih radnih mesta profesionalnih vojnika na određeno vreme u Specijalnoj brigadi neposrednim prijemom vojnika u rezervi iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane.

Reč je novom pristupu u popuni upražnjenih mesta u Specijalnoj brigadi u odnosu na dosadašnju praksu (popuna putem javnog konkursa i neposrednim prijemom vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka).

Mesta službovanja su Pančevo i Niš. Potencijalni kandidati su svi državljani Republike Srbije koji su odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina života. Prijave za popunu radnih mesta podnose se 17. oktobra 2016. godine najkasnije do 9 sati u Specijalnoj brigadi, kasarna „Aerodrom“, Ul. Sarajevska bb u Nišu i kasarni „Rastko Nemanjić“, Ul. Jabučki put bb u Pančevu.

Nakon selekcije sa najboljim kandidatima zaključuje se ugovor o radu na određeno vreme i primaju se u profesionalnu vojnu službu 1. marta 2017. godine u svojstvu profesionalnog vojnika na period od šest meseci uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života.

Povezane vesti