Završena...

Završena takmičenja u vojničkim veštinama na nivou Kopnene vojske

14.09.2018 | Obuka U garnizonima i garnizonskim mestima Kopnene vojske, u toku ove nedelje održana su još četiri takmičenja u vojnim veštinama.
Sportsko prvenstvo...

Sportsko prvenstvo vojne policije

11.09.2018 | Iz jedinica U susret 14. septembru – Danu vojne policije, u kasarni „Knjaz Mihajlo“ u Nišu, juče je održano 16. sportsko prvenstvo pripadnika vojne policije Vojske Srbije
Nastavljena...

Nastavljena takmičenja u vojničkim veštinama Kopnene vojske

07.09.2018 | Obuka U protekloj nedelji održana su još četiri takmičenja u kojima su se u poznavanju znanja i veština takmičili pripadnici rodova pešadije i artiljerije i službi logistike, na nivou Kopnene vojske.
Takmičenje u vojnim...

Takmičenje u vojnim veštinama u RV i PVO i u Centralnoj logističkoj bazi

05.09.2018 | Obuka Pripadnici Ratnog vazduhoplovstva i PVO i pripadnici Centralne logističke baze imali su priliku prethodnih nekoliko dana da pokažu svoje veštine na takmičenjima u vojnim veštinama koja su organizovana u okviru ovih sastava Vojske Srbije.
Takmičenja jedinica...

Takmičenja jedinica Kopnene vojske u vojnim veštinama

31.08.2018 | Obuka U Kopnenoj vojsci juče su završena takmičenja u individualnim osnovnim vojnim veštinama roda pešadije, takmičenje izviđačkih jedinica, kao i takmičenje u individualnim specijalističkim i kolektivnim veštinama roda artiljerija (samohodna haubica).
Takmičenje u...

Takmičenje u individualnim vojničkim veštinama u Somboru

21.06.2018 | Obuka Dvodnevno nadmetanje u individualnim vojničkim veštinama na nivou Komande za obuku počelo je danas u kasarni „Aerodrom“ u Somboru.
Takmičenje vozača...

Takmičenje vozača motornih vozila Vojske Srbije

18.04.2018 | Obuka U kraljevačkoj kasarni „Ribnica“ i na autodromu „Beranovac“ danas je održano 2. takmičenje vozača motornih vozila Vojske Srbije kome je prisustvovao načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković.
Takmičenje u...

Takmičenje u streljaštvu povodom dana Prve brigade

02.11.2016 | Sport u Vojsci U susret 9. novembru — Danu Prve brigade kopnene vojske, na strelištu Streljačke družine „Novi Sad 1790“ u Novom Sadu, danas je održano tradicionalno takmičenje u streljaštvu.