Proslava Dana...

Proslava Dana službe telekomunikacija i Dana Brigade veze

20.09.2019 | Kultura i tradicija Prigodnim svečanostima u Upravi za telekomunikacije i informatiku Generalštaba Vojske Srbije i Brigadi veze, danas su obeleženi Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana službe telekomunikacija

18.09.2019 | Kultura i tradicija
Čestitka povodom...

Čestitka povodom Dana Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

03.05.2019 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputio je čestitku pripadnicima Centra za primenjenu matematiku i elektroniku povodom 5. maja – Dana Centra.
Proslava Dana...

Proslava Dana informatičke službe

21.02.2019 | Kultura i tradicija U Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) Generalštaba Vojske Srbije i Centru za komandno-informacione sisteme i informatičku podršku danas su proslavljeni Dan informatičke službe i Dan Centra.
Prijem u...

Prijem u Generalštabu povodom Dana informatičke službe

20.02.2019 | Kultura i tradicija Povodom 21. februara – Dana informatičke službe, zamenik komandanta Združene operativne komande general-major Ilija Todorov primio je danas u Beogradu delegaciju te službe Vojske Srbije.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao Gardu i Upravu za telekomunikacije i informatiku

02.10.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas Gardu Vojske Srbije i Upravu za telekomunikacije i informatiku.
Pukovnik Đolović...

Pukovnik Đolović zvanično načelnik Uprave za telekomunikacije i informatiku

25.09.2018 | Aktuelnosti U prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-poptukovnika Milana Mojsilovića, danas je na vojnoj svečanosti u kasarni „Banjica“ u Beogradu pukovnik Ljubiša Đolović preuzeo dužnost načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku (J-6).
Proslava Dana...

Proslava Dana službe telekomunikacija i Dana Brigade veze

20.09.2018 | Kultura i tradicija Prigodnim svečanostima u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) Generalštaba Vojske Srbije i Brigadi veze, u beogradskoj kasarni „Banjica“, danas je svečano obeležen Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze – 20. septembar.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana službe telekomunikacija

19.09.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu službe telekomunikacija, načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov primio je danas, u beogradskoj kasarni „Banjica 2“, delegaciju te službe.
Prijem najmlađih...

Prijem najmlađih potporučnika u jedinicama Vojske Srbije

10.09.2018 | Aktuelnosti U komandama operativnih sastava Vojske Srbije i organizacionim celinama Generalštaba danas su organizovani cvečani prijemi za najmlađe oficire Vojske Srbije, koji su u subotu promovisani u čin potporučnika.