VOJSKA SRBIJE

Svečanost povodom...

Svečanost povodom Dana Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

04.05.2018 | Kultura i tradicija U Centru za primenjenu matematiku i elektroniku (CPME) u Kumodražu danas je obeležen Dan Centra, koji se slavi u spomen na 5. maj 1967. godine, kada je formiran 120. centar za izradu šifara, čije tradicije nastavlja CPME.
Proslavljen Dan...

Proslavljen Dan informatičke službe

21.02.2018 | Kultura i tradicija U Upravi za telekomunikacije i informatiku Generalštaba i Centru za komandno informacione sisteme i informatičku podršku danas je svečano obeležen Dan informatičke službe i Dan CKISIP – 21. februar.
General Diković s...

General Diković s delegacijom informatičke službe

20.02.2018 | Aktivnosti NGŠ Povodom 21. februara – Dana informatičke službe načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković primio je danas delegaciju te službe koju je predvodio pukovnik Nebojša Đorđević iz Kopnene vojske.
Čestitke načelnika...

Čestitke načelnika Generalštaba povodom praznika informatičke službe i CKISIP-a

20.02.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitke povodom praznika informatičke službe i Centra za komandno-informacione sisteme i informatičku podršku.
Proslava praznika...

Proslava praznika službe telekomunikacija i Brigade veze

20.09.2017 | Kultura i tradicija U kasarni „Banjica“ u Beogradu danas je svečano obeležen 20. septembar – Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze.
General Diković s...

General Diković s delegacijom službe telekomunikacija

15.09.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas delegaciju službe telekomunikacija povodom 20. septembra – Dana te službe.
Vežba „Sajber...

Vežba „Sajber Tesla 2017“

14.09.2017 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković prisustvovali su izvođenju vežbe Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja „Sajber Tesla 2017“.
Najmlađi oficiri...

Najmlađi oficiri primljeni u jedinice Vojske Srbije

11.09.2017 | Aktuelnosti U komandama operativnih sastava Vojske Srbije i organizacionim celinama Generalštaba danas su primljeni najmlađi oficiri VS, koji su u subotu promovisani u čin potporučnika.
Predaja dužnosti...

Predaja dužnosti načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku

27.06.2017 | Aktuelnosti U prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića danas je u kasarni „Banjica“ brigadni general Predrag Simović predao dužnost načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku.
Završeno Sportsko...

Završeno Sportsko prvenstvo Generalštaba

02.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Dedinje“ u Beogradu, danas je održano svečano zatvaranje Sportskog prvenstva Generalštaba Vojske Srbije, kome su prisustvovali predstavnici uprava Generalštaba i predstavnici jedinica