OBVT LAZAR 3

General Mojsilović...

General Mojsilović obišao Gardu i Upravu za telekomunikacije i informatiku

02.10.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas Gardu Vojske Srbije i Upravu za telekomunikacije i informatiku.
Pukovnik Đolović...

Pukovnik Đolović zvanično načelnik Uprave za telekomunikacije i informatiku

25.09.2018 | Aktuelnosti U prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-poptukovnika Milana Mojsilovića, danas je na vojnoj svečanosti u kasarni „Banjica“ u Beogradu pukovnik Ljubiša Đolović preuzeo dužnost načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku (J-6).
Proslava Dana...

Proslava Dana službe telekomunikacija i Dana Brigade veze

20.09.2018 | Kultura i tradicija Prigodnim svečanostima u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) Generalštaba Vojske Srbije i Brigadi veze, u beogradskoj kasarni „Banjica“, danas je svečano obeležen Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze – 20. septembar.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana službe telekomunikacija

19.09.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu službe telekomunikacija, načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov primio je danas, u beogradskoj kasarni „Banjica 2“, delegaciju te službe.
Prijem najmlađih...

Prijem najmlađih potporučnika u jedinicama Vojske Srbije

10.09.2018 | Aktuelnosti U komandama operativnih sastava Vojske Srbije i organizacionim celinama Generalštaba danas su organizovani cvečani prijemi za najmlađe oficire Vojske Srbije, koji su u subotu promovisani u čin potporučnika.
Primopredaja...

Primopredaja dužnosti u Upravi za telekomunikacije i informatiku

10.09.2018 | Aktuelnosti Načelnik Odeljenja za telekomunikaciono-informatičko obezbeđenje pukovnik Vlatko Kuraj predao je danas dužnost pukovniku Miletu Vitezoviću.
Počela vežba...

Počela vežba Sajber Tesla 2018

05.06.2018 | Obuka U kasarni „Vojvoda Radomir Putnik“ u Gornjem Milanovcu juče je počela petodnevna komandno-štabna vežba Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja Sajber Tesla 2018, čija je tema odbrana telekomunikaciono-informacionog sistema od pretnji iz sajber prostora.
Svečanost povodom...

Svečanost povodom Dana Centra za primenjenu matematiku i elektroniku

04.05.2018 | Kultura i tradicija U Centru za primenjenu matematiku i elektroniku (CPME) u Kumodražu danas je obeležen Dan Centra, koji se slavi u spomen na 5. maj 1967. godine, kada je formiran 120. centar za izradu šifara, čije tradicije nastavlja CPME.
Proslavljen Dan...

Proslavljen Dan informatičke službe

21.02.2018 | Kultura i tradicija U Upravi za telekomunikacije i informatiku Generalštaba i Centru za komandno informacione sisteme i informatičku podršku danas je svečano obeležen Dan informatičke službe i Dan CKISIP – 21. februar.
General Diković s...

General Diković s delegacijom informatičke službe

20.02.2018 | Aktivnosti NGŠ Povodom 21. februara – Dana informatičke službe načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković primio je danas delegaciju te službe koju je predvodio pukovnik Nebojša Đorđević iz Kopnene vojske.