Humanitarna akcija...

Humanitarna akcija pripadnika „Kobri“

27.12.2019 | Civilno-vojna saradnja
Prijem za pripadnike...

Prijem za pripadnike „Kobri“

16.10.2019 | Aktuelnosti
Završena...

Završena multinacionalna vežba „Obazrivi vuk 19“

23.05.2019 | Obuka Danom visokih zvanica danas je u bazi „Jug“ i na poligonu „Borovac“ završena multinacionalna vežba „Obazrivi vuk 19“ koja je u prethodne dve nedelje okupila više od 200 pripadnika Vojske Srbije i 18. brigade vojne policije Kopnene vojske Evropske komande Sjedinjenih Američkih Država.
Uručena odlikovanja...

Uručena odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

23.04.2019 | Kultura i tradicija Povodom Dana Vojske Srbije, izaslanik predsednika Republike Srbije generalni sekretar predsednika Nikola Selaković uručio je danas odlikovanja iz nadležnosti predsednika pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Obilazak 5....

Obilazak 5. bataljona vojne policije

12.04.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, u okviru redovnih i planskih aktivnosti, obišli su pripadnike 5. bataljona vojne policije u kasarni „Topčider”.
Ispraćaj tima za...

Ispraćaj tima za zaštitu brodova u operaciju pomorskih snaga EU Atalanta

27.11.2018 | Multinacionalne operacije Svečani ispraćaj za 12 pripadnika Vojske Srbije koji će se u narednim danima pridružiti međunarodnim snagama u vojnoj operaciji pomorskih snaga Evropske unije u Somaliji – Atalanta priređen je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Obeležen Dan...

Obeležen Dan primirja u Prvom svetskom ratu

11.11.2018 | Kultura i tradicija Izaslanik predsednika Republike Srbije generalni sekretar predsednika Nikola Selaković, u pratnji gp Milana Mojsilovića i gm Duška Žarkovića, položio je venac na Spomenik Neznanom junaku na Avali.