VOJSKA SRBIJE

Vežba podržana...

Vežba podržana računarskim simulacijama „Udar 2018“

14.06.2018 | Obuka U Centru za obuku putem simulacija u Beogradu u toku je vežba podržana računarskim simulacijama „Udar 2018“, po temi „Bataljon Vojne policije specijalne namene Kobre u protivterorističkim dejstvima“.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao jedinice u Zaječaru

23.11.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Vojske Srbije stacionirane u kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru i izvršio informisanje ovih jedinica.
Prijem u...

Prijem u Generalštabu povodom vojnih praznika

12.09.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas delegacije roda artiljerije, intendantske, tehničke i saobraćajne službe i vojne policije, povodom predstojećih vojnih praznika.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao deo jedinica Komande za obuku

23.08.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković obišao je danas deo jedinica Komande za obuku koje se nalaze na Intervidovskom poligonu „Pasuljanske livade“, kao i Centar za obuku KoV u Požarevcu.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao jedinice Vojske Srbije u kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu

11.08.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Vojske Srbije stacionirane u kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu i izvršio informisanje pripadnika ovih jedinica.
General Diković s...

General Diković s pripadnicima tima za zaštitu brodova

02.08.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas pripadnike autonomnog tima za zaštitu brodova koji će od sledeće nedelje biti angažovani u operaciji Atalanta.
Završeno Sportsko...

Završeno Sportsko prvenstvo Generalštaba

02.06.2017 | Sport u Vojsci U kasarni „Dedinje“ u Beogradu, danas je održano svečano zatvaranje Sportskog prvenstva Generalštaba Vojske Srbije, kome su prisustvovali predstavnici uprava Generalštaba i predstavnici jedinica
Obeležen Dan vojne...

Obeležen Dan vojne policije

14.09.2016 | Kultura i tradicija Svečanim prijemom u Velikoj ratnoj sali u Starom generalštabu danas je obeležen Dan vojne policije – 14. septembar.
Prijem u...

Prijem u Generalštabu povodom predstojećih vojnih praznika

12.09.2016 | Kultura i tradicija Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije primio je danas delegacije roda artiljerije, intendantske, tehničke i saobraćajne službe i vojne policije, povodom predstojećih vojnih praznika.
Takmičenje jedinica...

Takmičenje jedinica vojne policije u streljaštvu

08.09.2016 | Sport u Vojsci Na strelištu „Bubanj Potok” pored Beograda održano je 14. Sportsko prvenstvo jedinica Vojne policije Vojske Srbije u streljaštvu u disciplinama pištolj CZ-99 9 mm i automatska puška M70 7.62 mm.