Obeleženi Dan roda...

Obeleženi Dan roda artiljerije, Dan Mešovite artiljerijske brigade i Dan Vojne policije

13.09.2019 | Kultura i tradicija U kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu danas su obeleženi Dan roda artiljerije, Dan Mešovite artiljerijske brigade i Dan Vojne policije.
Poseta komandanta...

Poseta komandanta Kopnene vojske Bugarske armije

30.05.2019 | Međunarodna saradnja Komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović razgovarao je juče u Nišu s komandantom Kopnene vojske Bugarske armije general-majorom Mihailom Dimitrovim Popovim, koji boravi u poseti našoj kopnenoj vojsci.
Obeležen Dan Vojske...

Obeležen Dan Vojske Srbije

23.04.2019 | Kultura i tradicija U okviru obeležavanja 23. aprila – Dana Vojske Srbije na aerodromu Batajnica održana je vojna svečanost kojoj je prisustvovao komandant Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane general-major Duško Žarković sa saradnicima.
Poseta načelnika...

Poseta načelnika Generalštaba Kopnene vojske Italije

12.03.2019 | Međunarodna saradnja
Obeležen Dan...

Obeležen Dan Četvrte brigade kopnene vojske

31.01.2019 | Kultura i tradicija U kasarni „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju danas je održana svečanost povodom Dana Četvrte brigade kopnene vojske.
Održan božićni...

Održan božićni turnir u malom fudbalu

09.01.2019 | Aktuelnosti Četvrti tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu Vojske Srbije održan je danas u Sportskom centru „Šivara“ u Nišu, u organizaciji Komande Kopnene vojske.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović na Božić sa pripadnicima Vojske Srbije na bazi „Vrapce“

07.01.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane i načelnik Generalštaba, u pratnji komandanta Kopnene vojske, proveli su Božićni dan sa pripadnicma Vojske Srbije na bazi „Vrapce“.
Svečana dodela...

Svečana dodela priznanja povodom uspešno završene vežbe Vek pobednika 1918-2018

26.11.2018 | Aktuelnosti Povodom uspešno završene združeno-taktičke vežbe sa bojevim gađanjem „Vek pobednika 1918-2018“, danas je u Domu Garde na Topčideru održana svečana dodela priznanja iz nadležnosti ministra odbrane i načelnika Generalštaba.