Načelnik Generalštaba obišao jedinice u Zaječaru

Četvrtak, 23.11.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Vojske Srbije stacionirane u kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru i izvršio informisanje ovih jedinica.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Vojske Srbije stacionirane u kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru i izvršio informisanje pripadnika Komande za razvoj Timočke brigade, 31.32. pešadijskog bataljona Treće brigade kopnene vojske.

Generala Dikovića, pored komandanata jedinica razmeštenih u zaječarskoj kasarni, dočekali su zamenik komandanta Komande za obuku brigadni general Jelesije Radivojević, komandant Treće brigade KoV pukovnik Predrag Grbić i pukovnik Dragiša Stanković iz Komande Kopnene vojske.

General Diković je izvršio kontrolu i sagledao organizaciju rada u jedinicama razmeštenim u ovoj kasarni i dao usmerenja za dalji rad.

Pored načelnika Generalštaba pripadnicima ovih jedinica obratili su se i načelnici Uprave za ljudske resurse i Uprave vojne policije pukovnici Savo Iriškić i Rajko Milovanović, pukovnici Milorad Vidaković iz Uprave za operativne poslove i Čedomir Dupor iz Uprave za logistiku,  koji su ih upoznali sa najznačajnijim aktuelnim pitanjima iz nadležnosti ovih uprava. 

Povezane vesti