Pripadnici Vojske na Nedelji bezbednosti saobraćaja

Sreda, 4.10.2017 | Civilno-vojna saradnja

Pripadnici Vojske Srbije su uzeli učešće u manifestaciji „Nedelja bezbednosti saobraćaja“, koju tradicionalno organizuje kompanija „NAFTAGAS – Transport“.

Pripadnici Vojske Srbije su i ove godine uzeli učešće u manifestaciji Nedelja bezbednosti saobraćaja, koju tradicionalno organizuje kompanija NAFTAGAS – Transport s ciljem promocije dobre prakse i unapređenja bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Na aktivnosti Pokazatelji bezbednosti saobraćaja u NIS-u i prevoz opasnog tereta, koja je održana u Novom Sadu, učestvovala su dva predstavnika Vojske Srbije – sertifikovani savetnici za transport opasnog tereta.

Osim toga, tročlana ekipa Vojske Srbije učestvovala je na takmičenju vozača Vozački izazov 6, održanom 30. septembra u Zrenjaninu. Takmičenje je održano u pojedinačnoj konkurenciji, a najbolje plasirani pripadnik Vojske Srbije je stariji vodnik Dimitrije Živaljević iz Garde, koji je osvojio treće mesto u takmičenju vozača „B“ kategorije.

Zapaženim učešćem na aktivnostima još jednom je pokazano kolika pažnja se u Vojsci Srbije pridaje bezbednosti saobraćaja u celini, a posebno transportu opasnog tereta i obuci vozača. 

Povezane vesti