Božićni turnir u malom fudbalu

Četvrtak, 11.1.2018 | Sport u Vojsci

Treći tradicionalni Božićni turnir generala i visokih oficira Vojske Srbije je održan juče u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici.

Na turniru su se u fer i sportskoj borbi nadmetale ekipe Generalštaba Vojske Srbije, Kopnene vojske, Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane i Komande za obuku.

Prelazni pehar sledećih godinu dana krasiće vitrine Kopnene vojske, koja je zauzela prvo mesto na turniru. Drugo mesto zauzela je ekipa Generalštaba, dok se za treće mesto izborila ekipa Komande za obuku.

Pored pehara za prvo, drugo i treće mesto, uručene su i diplome četvrtoplasiranoj ekipi i najboljim pojedincima. Za najboljeg igrača proglašen je pukovnik Slađan Stamenković iz ekipe Kopnene vojske, najbolji golman bio je kapetan bojnog broda Ljubiša Marković iz ekipe Generalštaba, dok su titulu najboljeg strelca podelili brigadni general Dejan Janković iz ekipe Komande za obuku i potpukovnik Milivoje Zekić iz ekipe Generalštaba.

Ovogodišnji Božićni turnir je održan u organizaciji Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije i Komande za obuku, uz podršku SC „Voždovac“.

Povezane vesti