Poseta načelnika...

Poseta načelnika Generalštaba Kopnene vojske Grčke

12.06.2019 | Međunarodna saradnja
Počela vežba...

Počela vežba “Platinasti vuk 2019”

03.06.2019 | Međunarodna saradnja Multinacionalna vežba „Platinasti vuk 19“ počela je danas svečanom ceremonijom otvaranja u bazi „Jug“ kod Bujanovca.
Provera spremnosti...

Provera spremnosti za misiju UN u Libanu

18.04.2019 | Multinacionalne operacije U Centru za obuku jedinica za multinacionalne operacije u toku je provera spremnosti jedinica Kopnene vojske i Komande za obuku za učešće u misiji Ujedinjenih nacija u Libanu.
Narodni poslanici...

Narodni poslanici posetili bazu Jug i Komandu Kopnene vojske

15.01.2019 | Aktuelnosti Članovi odbora Narodne skupštine za kontrolu službi bezbednosti i odbranu i unutrašnje poslove posetili su juče, sa zamenikom načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majorom Petrom Cvetkovićem, bazu „Jug“ i Komandu Kopnene vojske.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba u 4. brigadi i Kopnenoj zoni bezbednosti

28.11.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sa saradnicima obišao je 4. brigadu Kopnene vojske i jedinice Vojske Srbije angažovane u Kopnenoj zoni bezbednosti.
Počela vežba...

Počela vežba Platinasti vuk 2018

11.06.2018 | Obuka Svečanom ceremonijom otvaranja u bazi „Jug“ danas je počela međunarodna vežba „Platinasti vuk 18“, koja će se realizovati do 22. juna ove godine.
General Diković...

General Diković primio kandidate za izaslanike odbrane

07.06.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu sa budućim izaslanicima odbrane Republike Srbije.
Vojska Srbije je...

Vojska Srbije je garant mira i stabilnosti

08.09.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, obišao je pripadnike Četvrte brigade kopnene vojske u bazi „Jug“.
Završna planska...

Završna planska konferencija vežbe „Platinasti vuk 17“

27.04.2017 | Obuka U protekla četiri dana u Vranju je realizovana završna planska konferencija za međunarodnu vežbu „Platinasti vuk 17“, kojom je rukovodio načelnik štaba Četvrte brigade pukovnik Slađan Stamenković.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba kopnene vojske Grčke u poseti Vojsci Srbije

17.11.2016 | Međunarodna saradnja Komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović razgovarao je danas u Nišu sa načelnikom Generalštaba Kopnene vojske Republike Grčke general-potpukovnikom Vasiliosom Telidisom.