VOJSKA SRBIJE

Dan vojnih...

Dan vojnih padobranaca

14.10.2018 | Kultura i tradicija Na niškom vojnom aerodromu „Narednik - pilot Mihajlo Petrović“ danas je održana svečanost povodom 14. oktobra - Dana vojnih padobranaca.
General Mojsilović...

General Mojsilović nastavio obilazak uprava Generalštaba

20.09.2018 | Aktivnosti NGŠ U nastavku obilaska organizacionih jedinica Generalštaba, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas uprave za obaveštajno-izviđačke poslove, logistiku, obuku i doktrinu, kao i Upravu vojne policije.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana službe telekomunikacija

19.09.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu službe telekomunikacija, načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov primio je danas, u beogradskoj kasarni „Banjica 2“, delegaciju te službe.
General Todorov s...

General Todorov s novim izaslanikom odbrane Republike Poljske

23.08.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove brigadni general Ilija Todorov razgovarao je danas u Beogradu sa novoimenovanim izaslanikom odbrane Republike Poljske.
Predstavljen novi...

Predstavljen novi izaslanik odbrane Ujedinjenog Kraljevstva

22.08.2018 | Međunarodna saradnja U Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije danas je predstavljen novoimenovani izaslanik odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske u Beogradu pukovnik Nik Ilić.
Predstavljen novi...

Predstavljen novi izaslanik odbrane Republike Slovačke

08.08.2018 | Međunarodna saradnja U Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije danas je predstavljen novoimenovani izaslanik odbrane Republike Slovačke u Beogradu potpukovnik Ivan Ulični.
Ministar Vulin na...

Ministar Vulin na praznik u Kopnenoj zoni bezbednosti

08.04.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji komandanta Kopnene vojske i načelnika Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove, obišao je bazu „Šušnjak“ i njenim pripadnicima poželeo srećan Vaskrs.
Obeležen Dan vojnih...

Obeležen Dan vojnih padobranaca

13.10.2017 | Kultura i tradicija Pripadnici i veterani 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade, uz prisustvo brojnih gostiju, obeležili su danas u kasarni ,,Aerodrom” u Nišu Dan vojnih padobranaca - 14. oktobar.
Ispraćaj visokih...

Ispraćaj visokih rukovodilaca Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

26.09.2017 | Aktivnosti NGŠ U Beogradu je danas održana svečanost na kojoj su uručena priznanja penzionisanim i premeštenim visokim rukovodiocima u Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije.
Radionica za...

Radionica za planiranje vežbe „REGEX 18“

04.09.2017 | Međunarodna saradnja U organizaciji Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije danas je u kasarni „Topčider“ u Beogradu počela petodnevna radionica za pripremu međunarodne vežbe „REGEX 18“.