Referisanje...

Referisanje predsedniku Republike o stanju u Vojsci Srbije

01.12.2017 | Aktuelnosti Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Generalštabu Vojske Srbije izveštaje ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije.
Konkurs za prijem...

Konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika

15.06.2017 | Aktuelnosti Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova.
Započela selekcija...

Započela selekcija kandidata za profesionalne vojnike

13.02.2017 | Aktuelnosti U 19 jedinica Vojske Srbije danas je započela selekcija kandidata za neposredni prijem 500 profesionalnih vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane.
Obaveštenje o...

Obaveštenje o načinu prijavljivanja kandidata za profesionalne vojnike

30.01.2017 | Aktuelnosti Obaveštenje povodom najavljenog prijema još 500 profesionalnih vojnika neposrednim prijemom vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane.
Prijem još 500...

Prijem još 500 profesionalnih vojnika

25.01.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Zoran Đorđević, nakon konsultacija sa predsednikom Vlade, pokrenuo je proceduru za prijem još 500 profesionalnih vojnika neposrednim prijemom iz evidencije regionalnih centara MO.
Prijem...

Prijem profesionalnih vojnika u Specijalnu brigadu

30.09.2016 | Aktuelnosti Ministar odbrane Zoran Đorđevića doneo je odluku o popuni upražnjenih radnih mesta profesionalnih vojnika na određeno vreme u Specijalnoj brigadi neposrednim prijemom vojnika u rezervi iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane.
BUDI PROFESIONALAC!

BUDI PROFESIONALAC!

24.10.2008 | Aktuelnosti Ako se dokažeš kao istinski profesionalac možeš da budeš primljen u službu na neodređeno vreme, da napreduješ u službi i da jednog dana budeš unapređen i u podoficirski čin! Obrazac molbe za prijem u Vojsku Srbije možeš dobiti na prijavnici svake jedinice-ustanove VS. Molbu podnosiš jedinici sa kojom želiš da zaključiš ugovor. Na konkurs se mogu prijaviti i lica bez prethodnog radnog iskustva! Izabrani kandidati biće upućeni na obuku u centre za osposobljavanje za dužnost profesionalnog vojnika, u trajanju do šest meseci. Sa kandidatima koji uspešno završe obuku, zaključuje se ugovor na period od tri godine. Konkurs je otvoren do popune slobodnih radnih mesta.
VOJSKA SRBIJE NA...

VOJSKA SRBIJE NA NOVOSADSKOM SAJMU ZAPOŠLjAVANjA

02.10.2008 | Aktuelnosti Danas je u Novom Sadu, u organizaciji Novosadske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) održan Sajam zapošljavanja na kome je svoju ponudu zainteresovanima prezentovala i Prva brigada KoV Vojske Srbije.