Čestitke načelnika Generalštaba povodom Dana službe VOJ i 126. brigade VOJIN

Petak, 16.6.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitke povodom predstojećih vojnih praznika Dana službe VOJ i Dana 126. brigade VOJIN.

Čestitka povodom Dana službe vazdušnog osmatranja i javljanja

Pripadnicima službe vazdušnog osmatranja i javljanja upućujem srdačne čestitke  povodom 18. juna – Dana službe.

Nastavljajući tradiciju dugu preko jednog veka, posvećenošću, doslednošću i profesionalizmom u izvršavanju zadataka i obaveza doprinosite uspešnom funkcionisanju sistema vazdušnog osmatranja i javljanja i dajete nemerljiv doprinos u zaštiti neba naše otadzbine.

Iskustva prethodnih generacija dokazanih u praksi, a koja primenjujete spajajući ih sa savremenim dostignućima pravi su pokazatelj vašeg znanja i nivoa profesionalnosti.

Uveren sam da ćete i ubuduće kvalitetno izvršavati zadatke koji su vam povereni, dajući pun doprinos unapređenju rada kako vaše službe, tako i Vojske Srbije u celini.

Čestitam vam praznik i želim uspeh u daljem radu.


Čestitka pripadnicima 126. brigade vazdušnog osmatranja, javljanja i navođenja

Pripadnicima 126. brigade vazdušnog osmatranja, javljanja i navođenja čestitam 18. jun – Dan brigade.

Izvršavajući postavljene zadatke profesionalno i kvalitetno, budnim okom neprestano prateći situaciju u vazdušnom prostoru Republike Srbije, dokazujete značaj i važnost postojanja vaše jedinice i službe vazdušnog osmatranja i javljanja.

Tradicija prethodnika, duga više od jednog veka, koji su časno i odgovorno izvršavali zadatke, neka vam bude zvezda vodilja u daljem radu i postizanju još boljih rezultata u izgradnji operativnih sposobnosti kako vaše jedinice, tako i Vojske Srbije u celini.

Uz čestitke za praznik, želim vam uspeh u daljem radu. 

Povezane vesti