Stručni skupovi o planiranju rada i obuci u Vojsci Srbije

Sreda, 12.9.2018 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković učestvovao je danas, u beogradskim kasarnama „Topčider“ i „Banjica 2“, učesnike stručnih skupova o planiranju rada i planiranju i izvođenju obuke u Vojsci Srbije.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković učestvovao je danas na stručnom skupu o planiranju rada u Vojsci Srbije u kasarni „Topčider“ i na seminaru o planiranju i izvođenju obuke u Vojsci Srbije u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu. 

General Diković je, u obraćanju učesnicima, istakao da su komandanti i specijalistički štabni oficiri u komandama oni od kojih se najviše očekuje da, u oblasti planiranja rada i obuke, doprinesu unapređenju operativnih i funkcionalnih sposobnosti svojih jedinica i dao smernice za dalji rad.

Stručni skupovi su okupili stotinak najodgovornijih pripadnika Vojske Srbije iz komandi operativnih sastava, brigada i bataljona koji se bave pitanjima planiranja rada i izvođenjem obuke sa ciljem da se, pored sumiranja rezultata, razmenom iskustava iznađu odgovori na najvažnija pitanja i unapredi dalji rad u Vojsci Srbije na svim nivoima.

Povezane vesti