General Diković čestitao Dan CMO i Komande za razvoj Banatske brigade

Četvrtak, 16.11.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitku pripadnicima Centra za mirovne operacije i Komande za razvoj Banatske brigade povodom praznika ovih jedinica.

Čestitka pripadnicima Centra za mirovne operacije

Pripadnicima Centra za mirovne operacije čestitam 17. novembar – Dan Centra.

Dugom tradicijom od preko šest decenija od slanja Odreda JNA u sastav jedinica Ujedinjenih nacija na poluostrvo Sinaj, uspešno nastavljate da održite stručnost i osposobljenost svojih pripadnika i dostojno predstavljate Vojsku Srbije u zemlji i svetu.

Uveren da ćete i dalje profesionalno i savesno realizovati postavljene zadatke u okviru multinacionalnih operacija i unaprediti kvalitet obuke, čestitam vam praznik.

Čestitka povodom Dana Komande za razvoj Banatske brigade

Povodom 17. novembra – Dana Komande za razvoj Banatske brigade, pripadnicima Komande za razvoj Banatske brigade čestitam praznik.

Kao pravni sledbenici jedinice koja je 1918. godine oslobodila Zrenjanin, ove godine ulazite u stotu godišnjicu čuvanja svetlih tradicija jedinice.

Profesionalnim izvršavanjem postavljenih zadataka i uspešnom realizacijom planiranih sadržaja obuke, doprineli ste unapređenju operativnih sposobnosti i razvijanju morala Vojske Srbije.

Uz čestitke za praznik, želim vam uspeh u daljem radu.

Povezane vesti