Održana sednica...

Održana sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju

07.12.2018 | Aktuelnosti U organizaciji Uprave za logistiku Generalštaba Vojske Srbije danas je održana sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju.
Položeni venci...

Položeni venci povodom Dana vojnih veterana

04.12.2018 | Kultura i tradicija Odavanjem vojnih počasti i polaganjem venaca na više lokacija, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije obeležavaju 4. decembar – Dan vojnih veterana.
Proslava Dana...

Proslava Dana Centralne logističke baze

15.11.2018 | Kultura i tradicija Dan Centralne logističke baze – 16. novembar obeležen je danas u Beogradu.
General Mojsilović...

General Mojsilović nastavio obilazak uprava Generalštaba

20.09.2018 | Aktivnosti NGŠ U nastavku obilaska organizacionih jedinica Generalštaba, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas uprave za obaveštajno-izviđačke poslove, logistiku, obuku i doktrinu, kao i Upravu vojne policije.
Dan logističkih...

Dan logističkih službi VS

14.09.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana intendantske službe, tehničke i saobraćajne službe u Vojnotehničkom institutu u kasarni „Žarkovo“ danas je održana održana je centralna svečanost.
Prijem kod generala...

Prijem kod generala Dikovića povodom vojnih praznika

12.09.2018 | Kultura i tradicija Povodom predstojećih vojnih praznika, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković priredio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu prijem za delegacije artiljerije, vojne policije, intendantske, tehničke i saobraćajne službe.
Kurs za pripremu...

Kurs za pripremu učesnika vežbe „Capable Logistician 2019“

04.09.2018 | Međunarodna saradnja U kasarni „Topčider“ u Beogradu, u organizaciji Uprave za logistiku Generalštaba Vojske Srbije, danas je počeo kurs za pripremu učesnika međunarodne vežbe „Capable Logistician 2019“.
General Ninković...

General Ninković primio novog izaslanika odbrane Alžira

09.08.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Uprave za logistiku brigadni general Željko Ninković razgovarao je danas u Beogradu sa novoimenovanim izaslanikom odbrane Alžira.
Predstavljen...

Predstavljen novoimenovani izaslanik odbrane Norveške

01.08.2018 | Međunarodna saradnja U Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije danas je predstavljen novoimenovani izaslanik Kraljevine Norveške u Beogradu potpukovnik Egil Daltvej.
General Diković...

General Diković primio delegaciju sanitetske službe Vojske Srbije

26.07.2018 | Aktivnosti NGŠ Povodom Dana sanitetske službe, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas delegaciju te službe Vojske Srbije.