VEK POBEDNIKA 1918-2018

Nove smene vojnih...

Nove smene vojnih medicinara u misijama EU

28.09.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović primio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu pripadnike VS koji će biti angažovani u misijama Evropske unije u Somaliji i Centralnoafričkoj Republici.
General Diković s...

General Diković s vojnim medicinarima koji odlaze u misije EU

19.04.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu sa pripadnicima VS koji će biti angažovani u misijama EU u Somaliji i CAR.
Nove rotacije naših...

Nove rotacije naših mirovnjaka u misijama Evropske unije

21.03.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu s pripadnicima Vojske Srbije koji uskoro odlaze u mirovne operacije Evropske unije.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba na sastanku Vojnog komiteta Evropske unije

07.11.2017 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković učestvovao je danas na sastanku Vojnog komiteta EU u Briselu na kom su razmatrane teme iz oblasti Zajedničke bezbednosne i odbrambene politike EU.
Vojska Srbije u...

Vojska Srbije u novoj misiji UN na Bliskom istoku

24.10.2017 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu sa pripadnicima VS koji narednih dana odlaze u mirovne operacije EU u Somaliji i UN na Bliskom istoku.
General Diković sa...

General Diković sa oficirima koji odlaze u mirovne operacije

15.09.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa oficirima koji će biti upućeni u operacije Ujedinjenih nacija u Centralnoafričkoj Republici i Evropske unije u Somaliji.
General Diković...

General Diković primio delegaciju sanitetske službe

28.07.2017 | Kultura i tradicija Povodom 30. jula — Dana sanitetske službe načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa članovima Kolegijuma, primio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu delegaciju te službe.
Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije u misijama u Somaliji i Centralonoafričkoj Republici

21.04.2017 | Multinacionalne operacije Zamenik komandanta Združene operativne komande general-major Slavoljub Janićijević razgovarao je danas sa pripadnicima Vojske koji se upućuju u operacije EU u Somaliji i u Centralnoafričkoj Republici.
Redovna zamena šefa...

Redovna zamena šefa sanitetske službe u Komandi misije EU u Somaliji

23.03.2017 | Multinacionalne operacije Zamenik komandanta Združene operativne komande general-major Slavoljub Janićijević, razgovarao je danas sa potpukovnikom Vasilijem-Vanjom Bošnjakom povodom upućivanja u mirovnu operaciju EU u Somaliji.
General...

General Janićijević sa sanitetskim timom koji odlazi u Somaliju

20.10.2016 | Multinacionalne operacije Zamenik komandanta Združene operativne komande general-major Slavoljub Janićijević razgovarao je danas sa pripadnicima petočlanog sanitetskog tima koji se upućuju u Vojnu operaciju Evropske unije za obuku bezbednosnih snaga Somalije (EUTM Somalia).