OBVT LAZAR 3

Nove smene u...

Nove smene u mirovnim operacijama u Somaliji i na Kipru

31.05.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima naše vojske koji u junu odlaze na dužnosti u mirovnim operacijama na Kipru i u Somaliji.
Svečani ispraćaj...

Svečani ispraćaj kontingenta Vojske Srbije u misiju UN na Kipru

15.03.2018 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković prisustvovali su danas, u kasarni „Banjica“, svečanom ispraćaju kontingenta Vojske Srbije u misiju UN na Kipru.
General Diković sa...

General Diković sa oficirom koji odlazi u misiju na Kipru

08.02.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je danas u Beogradu razgovarao sa kapetanom Nenadom Bogdanovićem, koji će narednih godinu dana biti angažovan u misiji UN na Kipru.
Dodela odlikovanja...

Dodela odlikovanja za učešće u misiji UN na Kipru

27.09.2017 | Multinacionalne operacije U kasarni „Topčider“ danas je održana svečanost dodele medalja pripadnicima Vojske Srbije i oružanih snaga Mađarske i Republike Slovačke za učešće u misiji UN na Kipru.
Svečani doček dela...

Svečani doček dela kontigenta iz misije UN na Kipru

06.09.2017 | Aktuelnosti Na aerodromu u Lađevcima sinoć je upriličen svečani doček za pripadnike dela kontigenta Vojske Srbije iz sastava 98. vazduhoplovne brigade koji su vršili zadatke očuvanja mira u misiji UN na Kipru.
Svečani ispraćaj...

Svečani ispraćaj kontingenta Vojske Srbije u misiju UN na Kipru

04.09.2017 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković prisustvovao je danas na aerodromu Batajnica svečanom ispraćaju pripadnika Vojske Srbije u multinacionalnu operaciju UN na Kipru (UNFICYP).
Redovna zamena...

Redovna zamena štabnih oficira u misijama ATALANTA i UNFICYP

16.06.2017 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa štabnim oficirima koji će narednih godinu dana biti angažovani u mirovnim operacijama EU u Somaliji i UN na Kipru.
Ispraćaj...

Ispraćaj kontingenta Vojske Srbije u misiju na Kipru

10.03.2017 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković prisustvovao je danas svečanom ispraćaju kontingenta Vojske Srbije u multinacionalnu operaciju Ujedinjenih nacija na Kipru (UNFICYP).
General Draganić sa...

General Draganić sa oficirima koji odlaze u mirovne misije

06.02.2017 | Multinacionalne operacije Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Jovica Draganić razgovarao je danas sa štabnim oficirima koji uskoro odlaze u mirovne operacije na Kipru i u Somaliji.
Novi kontingent...

Novi kontingent Vojske Srbije u mirovnoj operaciji UN na Kipru

08.09.2016 | Multinacionalne operacije Uz zvuke državne himne „Bože pravde“ iz kasarne na Banjici svečano je ispraćen novi kontingent Vojske Srbije u multinacionalnu operaciju Ujedinjenih nacija na Kipru (UNFICYP).