Nove rotacije naših mirovnjaka i Libanu i Liberiji

Ponedeljak, 17.6.2013 | Multinacionalne operacije

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima VS koji narednih dana odlaze u multinacionalne operacije Ujedinjenih nacija u Libanu i Liberiji.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima VS, koji narednih dana odlaze u multinacionalne operacije Ujedinjenih nacija u Libanu i Liberiji.

Prijemu u Generalštabu prisustvovao je i zamenik komandanta Združene operativne komande general-major mr Goran Radovanović.

U Liban, na dužnosti štabnih oficira u operaciji Unifil, putuju potpukovnici Zoran Nikolić, Aleksandar Mijailović i Milenko Milenković, majori Igor Mihajlović i Živko Božić i kapetan Vidoje Ostojić.

Na pozicije u elementu nacionalne podrške u Unifilu odlaze potpukovnik Dragiša Zinaja, majori Miloš Kolaković i Radovan Dragović, kapetan Damir Vulović i zastavnik Dragiša Milojević. Naši mirovnjaci u Liban odlaze na period od šest meseci.

U operaciji Unmil u Liberiji vojni posmatrači narednih godinu dana biće potpukovnik Slobodan Škrbić, majori Goran Boromisa i Predrag Bučevac i kapetan Mladen Mitrović.

Povezane vesti