Provera spremnosti...

Provera spremnosti za misiju UN u Libanu

18.04.2019 | Multinacionalne operacije U Centru za obuku jedinica za multinacionalne operacije u toku je provera spremnosti jedinica Kopnene vojske i Komande za obuku za učešće u misiji Ujedinjenih nacija u Libanu.
Novi medicinski tim...

Novi medicinski tim Vojske Srbije u misiji EU u CAR

10.12.2018 | Aktuelnosti Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je s pripadnicima VS koji će biti angažovani u misiji EU za obuku bezbednosnih snaga Centralnoafričke Republike.
U poseti srpskim...

U poseti srpskim mirovnjacima na jugu Libana

19.07.2018 | Multinacionalne operacije Poseta ministra odbrane Aleksandra Vulina pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Drugi dan posete...

Drugi dan posete ministra Vulina pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u MnOp UN u Libanu

18.07.2018 | Multinacionalne operacije Drugi dan posete ministra Aleksandra Vulina pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Ministar Aleksandar...

Ministar Aleksandar Vulin u poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u MnOp UN u Libanu

17.07.2018 | Multinacionalne operacije Ministar Aleksandar Vulin u dvodnevnoj poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Uspešno završena...

Uspešno završena evaluacija inžinjerijske čete

20.10.2017 | Multinacionalne operacije Inžinjerijska četa opšte namene iz sastava 310. inžinjerijskog bataljona iz Prokuplja uspešno je prošla NATO evaluaciju nivoa 1, koja je održana u okviru vežbe „Stena 02“.
Počela vežba...

Počela vežba „Stena 02“

16.10.2017 | Obuka Danas je u bazi „Jug“ i na poligonu „Borovac“ počela petodnevna taktička vežba „Stena 02“, koju realizuje inžinjerijska četa opšte namene iz sastava 310. inžinjerijskog bataljona iz Prokuplja.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba završio posetu našim mirovnjacima u CAR

10.10.2017 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa delegacijom, danas je završio višednevnu posetu našim mirovnjacima angažovanim u misijama UN i EU u Centralnoafričkoj Republici.
Ispraćaj tima za...

Ispraćaj tima za zaštitu brodova u operaciju „Atalanta”

04.08.2017 | Multinacionalne operacije Svečani ispraćaj za 12 pripadnika Vojske Srbije koji će se u narednim danima pridružiti međunarodnim snagama u vojnoj operaciji pomorskih snaga Evropske unije u Somaliji – Atalanta, priređen je danas u kasarni ,,Banjica 2”, u Beogradu.