VOJSKA SRBIJE

General Diković s...

General Diković s vojnim medicinarima koji odlaze u misije EU

19.04.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu sa pripadnicima VS koji će biti angažovani u misijama EU u Somaliji i CAR.
Nove rotacije naših...

Nove rotacije naših mirovnjaka u misijama Evropske unije

21.03.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu s pripadnicima Vojske Srbije koji uskoro odlaze u mirovne operacije Evropske unije.
General Diković sa...

General Diković sa oficirima koji odlaze u misiju u Libanu

05.03.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu s oficirima koji se upućuju u mirovnu operaciju Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL).
Doček naših...

Doček naših mirovnjaka iz Centralnoafričke Republike

28.02.2018 | Multinacionalne operacije Pripadnici šestog kontingenta VS, koji su prethodnih šest meseci bili angažovani na medicinskom zbrinjavanju osoblja u misiji UN u Centralnoafričkoj Republici (MINUSCA), stigli su noćas u Beograd.
Svečani ispraćaj...

Svečani ispraćaj kontingenta Vojske Srbije u misiju UN u CAR

13.02.2018 | Multinacionalne operacije Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković su prisustvovali ispraćaju kontingenta VS u misiju UN u Centralnoafričkoj Republici.
General Diković sa...

General Diković sa oficirom koji odlazi u misiju na Kipru

08.02.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je danas u Beogradu razgovarao sa kapetanom Nenadom Bogdanovićem, koji će narednih godinu dana biti angažovan u misiji UN na Kipru.
Nova smena naših...

Nova smena naših mirovnjaka u misiji EU u Maliju

15.01.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas s pripadnicima Vojske Srbije koji naredne nedelje odlaze u misiju Evropske unije u Maliju.
General Diković...

General Diković završio obilazak kontingenta Vojske Srbije u Libanu

12.12.2017 | Multinacionalne operacije U nastavku obilaska našeg kontingeta angažovanog u Libanu načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković sastao se danas u Komandi misije Unifil sa komandantom snaga general-majorom Majklom Berijem.
General Diković u...

General Diković u poseti pripadnicima Vojske Srbije u misiji UN Libanu

11.12.2017 | Multinacionalne operacije Dočekom u Komandi sektora Istok misije Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL) danas je počela poseta načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića ovoj misiji.
Srpski mirovnjaci u...

Srpski mirovnjaci u Kongu su bezbedni

08.12.2017 | Multinacionalne operacije Povodom napada na pripadnike misije UN u Kongu obaveštavamo javnost da je osam pripadnika Vojske Srbije angažovanih u misiji MONUSCO dobro, da su bezbedni i da normalno obavljaju svoje dužnosti.